Betwinner Bookmaker Review

Betwinner.com is opgericht in 2018 en komt met een Oost-Europese achtergrond en een Curaçaose licentie. Het merk telt al 150.000 actieve klanten, waarbij de belangrijkste pool afkomstig is uit de GOS-landen. Het is ook populair geworden in Duitsland, Portugal en India. De bookmaker heeft een binnenlandse licentie in Nigeria en staat op het punt zich te richten op tal van andere Afrikaanse landen. Het platform is gebouwd door BetB2B en het sportwedkantoor wordt geleverd met een 97% uitbetaling, een breed scala van 90 stortingsmethodes en unieke functies zoals Betconstructor, Bet Slip Sale en de Betting Exchange. Betwinner log in kan worden bereikt via de officiële site of via een van de vele aangeboden mirrors.

Een 97% algemene uitbetaling wacht op de spelers bij Betwinner wedkantoor, maar via de Match Winner en Asian Handicap markten, kan dit percentage zelfs oplopen tot 98% bij de top voetbalcompetities. Aan de andere kant, secundaire weddenschappen zoals Totalen en Beide teams om te scoren variëren van 94% tot 95% . De beste basketbal en tennis evenementen komen met 98% uitbetaling. Dat gezegd hebbende, de Betwinner kansen kunnen niet worden beoordeeld met een cijfer lager dan 8.9.

De pre-match sectie van het merk biedt dagelijks 1.000 evenementen, uit een breed scala van 55 sporten. De voetbal gokkers kunnen kiezen uit 350 exotische weddenschappen bij elke wedstrijd, zoals Win tot Nul, Totaal aantal doelminuten en Combo weddenschappen. Basketbal en tennis wedstrijden komen met veel alternatieve handicaps en speler props, terwijl de Indiase spelers kunnen wedden op de aangeboden Betwinner cricket evenementen. De gokkers kunnen ook wedden op vele outrights, op politiek en speciale weddenschappen zoals weer en bedrijf om een mens op Mars eerst te zetten. Bovendien kunnen de spelers hun weddenschappen op de weddenschap uitwisseling functie, waar ze kunnen leggen of terug hun favoriete team op een grote verscheidenheid van sportevenementen. Bet Builder wordt ook aangeboden, onder de naam Betconstructor en helpt de gokkers accumulatorweddenschappen van hetzelfde evenement te creëren.

Betwinner live sectie biedt een boven-par uitbetaling van 95% , met de kansen variëren afhankelijk van de sport en het evenement. 200 games zijn in lijn voor de spelers op een dagelijkse basis, maar de functie die de sectie aantrekkelijker maakt is de Betwinner Live Streaming. De beste voetbal en basketbal competities zijn hier te vinden, zoals de Serie A, La Liga, de NBA en de Euroleague. De multi-live functie geeft je de kans om tot 10 evenementen tegelijk te volgen en erop te wedden. De uitbetalingsfunctie is beschikbaar onder de naam Bet Slip sale. Bovendien zullen de spelers essentiële hulpmiddelen vinden zoals Live kansen veranderingen en Spelstatistieken. Aan de andere kant, dit is niet het geval voor Quickbet, maar ten minste de live weddenschap aanvaarding is op 3-4 seconden.

Het merk biedt native mobiele applicaties voor zowel Android als iOS apparaten, samen met een geoptimaliseerde mobiele site. Wat de betalingen betreft, zijn er 90 stortingsmethodes beschikbaar. De spelers kunnen hun rekening financieren via de meest gebruikte credit/debit kaarten, e-wallets (zoals Skrill, Neteller en Ecopayz) en bankoverschrijving. Daarnaast zijn er verschillende lokale systemen beschikbaar, zoals Yandex, Webmoney en Nordea, samen met een heleboel cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Dogecoin en Bitshares. Betwinner klantenservice is operationeel rond de klok en u kunt contact met hen opnemen via e-mail, telefoon, live chat en diverse sociale media platforms.